Продай ни имота си сега

News Detail

Имотен център съветва

[][]

Имотен Център” съветва:

За да бъде процесът на търсене на нов дом пълноценен и за двете страни (тази на клиента и тази на брокера), клиентите трябва да следват няколко важни стъпки!
На първо място, ние ви съветваме да изберете вашият личен брокер, който да защитава вашите интереси и да работи в тяхна полза.
На второ място е важно да определете ясно и точно какво желаете. Колкото по-добре се подготвите, толкова повече време и нерви ще спестите!
За да сте напълно подготвени за процеса на търсене на квартира е хубаво, да си отговорите на няколко важни въпроса:
1. Какъв тип жилище търся?
– Уточнете нуждите си за помещения, брой спални, разпределение, квадратура, изложение, етаж и други.

2. В кой квартал искам да живея?
– Преценете на какви критерии трябва да отговаря бъдещият Ви дом – местонахождение, транспортни връзки, инфраструктура, магазини, близост до определени обекти – месторабота, университ

3. Колко мога да плащам?
– Направете си сметка, колко може да отделяте за новата си квартира. Разходите не е само за наем, но и за режийни като ток, вода, отопление, поддръжка, такси към входа и други. Важно е да съобразите Вашите изисквания със състоянието на пазара. Много често наемателите имат очаквания, които не се покриват с реалността, заради грешна информация или липса на такава.т, училище, детска градина, парк и други.

4. Как си представям обзавеждането?
– Опишете, на какво държите в имота: обзаведен или необзаведен; какви мебели и уреди да има; състояние; отопление; изглед и други.

5. Има ли допълнителни изисквания към търсеното от мен?
– гараж или паркомясто/ затворен комплекс/ охрана/видеонаблюдение и т.н.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Compare

Enter your keyword