Двустаен апартамент под наем в Дървеница

Дава под наем

2 месеца ago

Агенция за недвижими имоти представя двустаен апартамент под наем в квартал Дървеница. Намира се в близост до спирки на градски транспорт, магазини и заведения.

Двустаен апартамент под наем в Дървеница

Дава под наем

4 месеца ago

Агенция за недвижими имоти представя двустаен апартамент в квартал Дървеница. Апартамента се намира в близост до спирки на градски транспорт, магазини, заведения. Обзаведен с всичко необходимо за едно домакинство.

Двустаен апартамент под наем в Студентски град

Дава под наем

5 месеца ago

Агенция ‘Имотен Център’ има удоволствието да ви представи топъл и уютен двустаен апартамент в кв. Дървеница. Жилището е напълно обзаведено и готово за нанасяне. Сградата е с видео наблюдение и контрол на достъпа. Намира се в близост до редовните автобусни линии на квартала, магазин и др. удобства. Свободен от 01.08.2020.

Двустаен апартамент под наем в квартал Дървеница

Дава под наем

9 месеца ago

Агенция за недвижими имоти ‘Имотен Център’ ви представя изключително просторен двустаен апартамент под наем в квартал Дървеница. Жилището е след освежителен ремонт и очаква своите нови наематели. Състои се от входно антре, огромен хол с кухненски бокс и баня с тоалетна. В близост до спирки на градския транспорт, хранителни магазини.

Едностаен апартамент в Дървеница

Дава под наем

1 година ago

НАЙ-НИСКАТА ЦЕНА НА ПАЗАРА ЗА ИМОТИ В ИЗТОЧНА СОФИЯ! Агенция за недвижими имоти представя едностаен апартамент, намиращ се в нова тухлена сграда в кв. Дървеница. Жилището е НАПЪЛНО ОБЗАВЕДЕНО с всичко необходимо за едно домакинство. Намира се в близост до метростанция, автобусни спирки на градски транспорт, магазин Фантастико.

Двустаен апартамент в квартал Дървеница

Дава под наем

1 година ago

Агенция за недвижими имоти представя двустаен апартамент, намиращ се на много комуникативно място в кв. Дървеница. Жилището е на пешеходно разстояние от УНСС, Технически университет, НСА, Лесотехничеки университет, автобусни спирки на градски транспорт, метростанция, магазин Фантастико.

Тристаен апартамент в Дървеница

Дава под наем

1 година ago

Агенция за недвижими имоти представя на Вашето внимание уютно жилище в кв. Дървеница. Състои се от входно антре, спалня, всекидневна със спален кът, отделна кухня, дрешник, баня с тоалетна и балкон. Готово е за наемане ВЕДНАГА!

Двустаен апартамент в квартал Дървеница

Дава под наем

1 година ago

Агенция за недвижими имоти „Имотен Център“ представя на Вашето внимание ЧИСТО НОВ обзаведен двустаен апартамент в кв. Дървеница. Намира се на метри от спирки на градски транспорт и 10 минути от метростанция. Блокът има обособен паркинг за живущите с контрол на достъпа. Има всички необходими мебели и електроуреди за едно домакинство. Готов за наемане ВЕДНАГА!

Двустаен апартамент под наем в квартал Дървеница

Дава под наем

2 години ago

Агенция за недвижими имоти Ви представя двустаен апартамент напълно обзаведен апартамент в кв. Дървеница. Жилището е в близост до Фантастико, спирка на градския транспорт и метростанция. Състои се от входно антре, всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и балкон. Подходящ за сам човек или двойка.  

Двустаен апартамент под наем в Дървеница

Дава под наем

2 години ago

Агенция за недвижими имоти Ви представя напълно обзаведен двустаен апартамент. Намира се в много комуникативен район, в близост до метростанция, автобусни спирки на градски транспорт, магазини.

60 SqFt
Тристаен апартамент под наем в Дървеница

Дава под наем

2 години ago

Агенция за недвижими имоти има удоволствието да Ви представи просторен и уютен тристаен апартамент в кв.Дървеница. Жилището се намира на тихо и комуникативно място, в близост до бул.Андрей Ляпчев и спирка на градския транспорт. Състои се от входно антре, хол с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна и две тераси. Предлага се напълно обзаведено […]

110 SqFt
2
Едностаен апартамент в квартал Дървеница

Дава под наем

2 години ago

Представяме на Вашето внимание едностаен апартамент с отделна кухня в квартал Дървеница. Намира се в близост до спирки на градски транспорт, магазини, метростанция. Ще бъде обзаведен с всичко необходимо. Огледи по всяко време, агенцията разполага с КЛЮЧ!

50 SqFt
1
1
Едностаен апартамент в Дървеница

Дава под наем

2 години ago

Агенция за недвижими имоти „Имотен Център“ представя на своите клиенти едностаен апартамент в квартал Дървеница. Жилището се намира в близост до университети, спирки на градски транспорт, супермаркети, заведения за хранене. Свободен за нанасяне ВЕДНАГА. Огледи по всяко време, агенцията разполага с ключ.

40 SqFt
1
1
Тристаен апартамент в кв.Дървеница

Дава под наем

2 години ago

Агенция за недвижими имоти Ви представя просторен тристаен апартамент в кв. Дървеница. Намира се в непосредствена близост до метростанция, автобусни спирки на градски транспорт с линия 88,413,69,70,123. Апартамента е напълно обзаведен. Разпределение: дневна с кухненски бокс, две непреходни спални, баня, две тераси. За огледи и повече информация се свържете с нас на посечения телефон.

120 SqFt
2
1
Двустаен апартамент в кв.Дървеница

Дава под наем

2 години ago

Представяме на Вашето внимание, двустаен апартамент в кв.Дървеница . Апартаментът се намира в близост  до спирки на градски транспорт и верига магазини Фантастико. Жилището се състои от входно антре, хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна. За повече информация се обадете на посочения телефон.

50 SqFt
1
1